یکشنبه ۱ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۹:۱۸
۰ نفر

همشهری آنلاین: برای تیره‌تر شدن رنگ لواشک و نیز زودتر خشک شدن آن، آب انار را به مدت 35 دقیقه بجوشانید.

لواشک انار

مواد لازم:

دانه انار: یک کیلو

روغن مایع: یک قاشق غذاخوری

نمک: یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

1 -  نمک را روی دانه‌های انار ریخته و به مدت ۲ ساعت می‌گذاریم تا بماند.

2 - سپس آنرا درون دستگاه غذاساز می‌ریزیم .

3 - از صافی رد می کنیم تا لعاب اضافی آن گرفته شود.

4 - سپس آن را به مدت ۱۵ دقیقه می‌جوشانیم. بعد از این مدت می‌گذاریم تا خنک شود.

5 - داخل سینی مورد نظرمان را چرب کرده و مواد را در آن می‌ریزیم به گونه ای که یکسان در سینی پخش شود. سینی را مقابل آفتاب می گذاریم تا خشک شود.

نکته: برای طعم دهی بهتر و لعاب بیشتر ۲۰۰ گرم زرشک خیس خورده را ابتدا با دانه‌های انار مخلوط کنید.

کد خبر 128766
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز